20% הנחה על כל האתר מעל 99₪. לא כולל נונה ואיפור.
שאלות ותשובות
האם אפשר להתאפר אחרי מריחת קרם לחות?
כן. נקי תחילה את הפנים, לאחר מכן השתמשי במי פנים, מרחי קרם לחות ולאחר מכן התאפרי. עלייך למרוח תמיד קרם לחות לפני האיפור, מכיוון שקרם הלחות יפעל כבסיס וימנע את חסימת הנקבוביות על ידי האיפור.
מה ההבדל בין קומפלקס קרם לחות לבין קומפלקס קרם יום?
קומפלקס קרם הלחות מסייע בשיקום תאי העור וממריץ את חילוף החומרים של התאים, יוצק בעורך חומרי הזנה, ומוסיף בו לחות מתוכו ופועל באופן נמרץ להעלמת הקמטים. קומפלקס קרם היום הוא הטיפול המזין ביותר של פרמייר הכולל לחות, מגן על עורך מפני ההשפעות הקשות של תנאי מזג האוויר, ומשפר את התנגדות עורך לשמש, לקור, לרוח ולהשפעתם של שינוי פתאומיים בטמפרטורה. שני מוצרים אלה מכילים מסנן קרינה טבעי נגד קרניים אולטרה-סגוליות A ו-B עם מקדם הגנה (SPF 17) והם זמינים לעור רגיל עד יבש ולעור רגיל עד שמן.
מה היתרון בהפרדת המרכיבים הפעילים מהקרם בסדרת מוצרי פרמייר בעזרת אבן המינרל?
הגנה נוספת נגד חמצון. כאשר המרכיבים הפעילים המצויים במוצרים באים במגע עם האוויר, מתרחש חמצון, אשר במהלכו החמצן מהאוויר תוקף את המרכיבים וגורם להפחתת יעילותם. באופן דומה, המים בקרמים מכילים חמצן, אשר מחמצן גם הוא את המרכיבים הפעילים ומפחית את יעילותם. פרמייר פיתחה דרך להפריד בין המרכיבים הפעילים לבין הקרם ולהגן עליהם מפני האוויר בדרך טיהור סודית - ”הקפאת” המרכיבים הפעילים בטמפרטורת החדר. דרך טיהור זו רשומה כפטנט של פרמייר. (בדיוק כמו שמים נמצאים במצב צבירה נוזלי בטמפרטורת החדר אך במצב צבירה מוצק כשמקפיאים אותם)תהליך זה שומר באופן טבעי על יעילותם הרבה של מוצרי פרמייר לתקופה ארוכה יותר.
מדוע/כיצד עליי להשתמש בסרום וגם בקרם לחות?
הסרומים של פרמייר הם צורה פעילה ומרוכזת של טיפול לעור. אם משתמשים בסרום בשילוב עם קרם לחות, הם מגבירים את השפעתם על ידי ספיגתם ישירות לתוך תאי העור בנוסף להשפעתם הפעילה, הם מכינים את עורך לספיגת קרם הלחות. הסרום פועל כמכוון, כשהוא ממצה מקרם הלחות את התוצאות הטובות ביותר האפשריות עבור עורך. אם את מורחת את שניהם, מרחי את הסרום תחילה ורק לאחר מכן את קרם הלחות.
מה הסיבה שים המלח הוא בעל יכולת ריפוי ייחודית כל כך, יותר מימים או מאוקיאנוסים אחרים?
לעומת תכולה של 3% מלח הקיימים במי ים רגילים, מי ים המלח מכילים 32% מלח וריכוז גבוה יחסית של מינרלים כמו מגנזיום, סידן, ברומיד ואשלגן. חשיפת העור למי ים המלח מומלצת במיוחד בזכות הזנתם את העור, הפגת אי נוחות ריאומאטית, הפעלת מחזור הדם והרגעת העצבים. דברים אלה מקבלים חיזוק מקרנות הבריאות האירופאיות השולחות את חבריהן לטיפול בים המלח עקב מצבים רפואיים כרוניים וריאומאטיים של העור. ציפה נטולת מאמץ מאפשרת תנועה חופשית רגועה וקלה יותר במים תוך הגברת השפעות הפיזיותרפיה.
האם קלאופטרה אכן רחצה בים המלח?
לא רק שקלאופטרה רחצה בים המלח, אלא שאומרים שהיא הרחיקה לכת ולא חסכה בהוצאות כדי להבטיח לעצמה זכויות בלעדיות על אזור ים המלח. יש אף שטוענים שמכיוון שהרומאים שלטו באזור הים התיכון, היא ניצלה את קשריה עם מרקוס אנטוניוס להשגת מבוקשה הבלתי נלאה ליופי נצחי. אם נשתמש במשפט שאמר בעל חברת גילוח מפורסמת, קלאופטרה אהבה את ים המלח עד כדי כך שהיא קנתה את החברה! ובכך, לפקודתה של קלאופטרה, ”מפעלי תרופות וקוסמטיקה” של העולם העתיק נבנו באזור כדי להפיק תועלת בכל הנוגע ליופי מהמינרלים והבוץ בעלי סגולות המרפא של ים המלח. את שרידי המבנים הללו ניתן עדיין לראות כיום בעין בוקק ובעין